EN

Fast Prototype PCB

Home » Products » Fast Prototype PCB

  • /img / 4_layers_prototype_pcb_medium_temp_material_fr4_tg150_hasl_lead_free_pcb_rigid_four_layer_min_hole_wall_copper_20um-54.jpg
  • /upfile / 2018/08/16 / 20180816102530_820.jpg
  • /upfile / 2018/08/16 / 20180816102537_481.jpg
  • /upfile / 2018/08/16 / 20180816102543_341.jpg
  • /upfile / 2018/08/21 / 20180821170526_975.jpg

4 Lapisan materi suhu Prototype PCB Sedheng FR4 Tg150 HASL mimpin PCB free kaku papat lapisan 20um wall bolongan Min tembaga

Minimal Order Quantity:

1 Piece

price:

Adhedhasar Gerber

Details Packaging:

Vacuum paket,10pcs / tas,kertas antarane Boards

delivery Wektu:

6 dina

Syarat-syarat pembayaran:

TT Transfer / paypal / Western Union / DDU

Kemampuan sumber:

10000

Panggonan Asal:

China

Jeneng merek:

WMDPCB

Panggil model:

4 lapisan Papan kaku

Certification:

ISO 9001

 

Koleksi:

4 lapisan

Size Board:

100*160MM / 1pcs

Flammability:

V0

materi basa:

FR4 TG150

Liquid Photo-imaginable (LPI):

Green

proses perawatan lumahing:

HASL LF

aplikasi:

Equipment keamanan

Koleksi Material:

kaku

Material:

fiberglass Epoxy, FR4

Brand:

wmdpcb

lapisan:

4lapisan

Papan kekandelan:

1.55mm

rampung Tembaga:

1/1/1/1OZ

Min.Line Jembar / Space:

5/5mil   

Fitur Technical:

4 lapisan TG150

Minimal Size Lubuk:

0.25mm

Index nelusuri Comparative:

CTI 175V

Suhu kaca Transition:

Tg 150 ℃

Suhu Max Operation:

100℃

bosok suhu

Td 335

Papan Bare, Printed Circuit Papan Majelis, dicithak PCB, dicithak Papan Circuit desain. 4 lapisan Prototype PCB, materi PG medium. kekandelan punika 1.55 mm ± 10 % , Rampung tembaga 1oz, Perawatan lumahing punika HASL LF, bolongan Min 20um wall tembaga. Fitur punika Sedheng PG, Aplikasi iku Equipment Industrial. We are a profesional Produsèn ing China karo spesialisasi ing PCB & FPC &PCBA, saka prototipe kanggo produksi massa. Majelis PCB(kalebu bangunan stencil & komponen Sourcing), Ora MOQ, Quality stabil, Price competitive, Aktifake cepet Lead Wektu, petik Fast,  We Atas apa prasetya sampeyan, ing layang wektu, utamané Prototype PCB Aktifake cepet 100% ing layang wektu. produksi kita High Multilayer PCB, Dhuwur Kapadhetan Connect PCB, PCB kaku Flex, fleksibel Material Special PCB & Proses Printed Circuit Boards, basa aluminium PCB, IPM PCB, High-frekuensi PCB, Heavy Tembaga PCB ( 10OZ ), lan ing.

Boards kita bisa digunakake kanggo komunikasi, aerospace, keamanan, IT, komputer, medical peralatan, militèr, daya elektronik lan Industri kontrol. Semiconductor.

produk kualitas top, layanan banget, reregan competitive lan ing layang wektu.