EN

PG PCB dhuwur

Home » Products » PG PCB dhuwur

  • /img / 4_layers_prototype_pcb_fr4_tg180_pcb_hasl_lf_rigid_four_layer-73.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817103824_459.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817103850_973.jpg
  • /upfile / 2018/08/22 / 20180822091856_712.jpg

4 Lapisan Prototype PCB FR4 Tg180 PCB HASL LF, kaku papat lapisan.

Minimal Order Quantity:

1 Piece

price:

Adhedhasar Gerber

Details Packaging:

Vacuum paket,20pcs / tas,kertas antarane Boards

delivery Wektu:

6 dina

Syarat-syarat pembayaran:

TT Transfer / paypal / Western Union / DDU

Kemampuan sumber:

10000

Panggonan Asal:

China

Jeneng merek:

WMDPCB

Panggil model:

4 lapisan Papan kaku

Certification:

ISO 9001

 

Koleksi:

4 lapisan

Size Board:

270*180MM / 1pcs

Flammability:

V0

materi basa:

FR4 TG180

Liquid Photo-imaginable (LPI):

bLUE

proses perawatan lumahing:

HASL LF

aplikasi:

Equipment keamanan

Koleksi Material:

kaku

Material:

fiberglass Epoxy, FR4

Brand:

wmdpcb

lapisan:

4lapisan

Papan kekandelan:

1.6mm

rampung Tembaga:

1/1/1/1OZ

Min.Line Jembar / Space:

5/5mil   

Fitur Technical:

4 Lapisan topeng biru

Minimal Size Lubuk:

0.25mm

Index nelusuri Comparative:

CTI 175V

Suhu kaca Transition:

Tg 180 ℃

Suhu Max Operation:

100℃

bosok suhu

Td 335

Papan Bare, Printed Circuit Papan Majelis, dicithak PCB, dicithak Papan Circuit desain. 4 lapisan Prototype PCB, kekandelan punika 1.6 mm ± 10 % , Rampung tembaga 1oz, Perawatan lumahing punika HASL LF, Fitur punika Blue Ink, Aplikasi iku Equipment Industrial. We are a profesional Produsèn ing China karo spesialisasi ing PCB & FPC &PCBA, saka prototipe kanggo produksi massa. Majelis PCB(kalebu bangunan stencil & komponen Sourcing), Ora MOQ, Quality stabil, Price competitive, Aktifake cepet Lead Wektu, petik Fast,  We Atas apa prasetya sampeyan, ing layang wektu, utamané Prototype PCB Aktifake cepet 100% ing layang wektu. produksi kita High Multilayer PCB, Dhuwur Kapadhetan Connect PCB, PCB kaku Flex, fleksibel Material Special PCB & Proses Printed Circuit Boards, basa aluminium PCB, IPM PCB, High-frekuensi PCB, Heavy Tembaga PCB ( 10OZ ), lan ing.

Boards kita bisa digunakake kanggo komunikasi, aerospace, keamanan, IT, komputer, medical peralatan, militèr, daya elektronik lan Industri kontrol. Semiconductor.

produk kualitas top, layanan banget, reregan competitive lan ing layang wektu.