EN

MOV PCB

Home » Products » MOV PCB

  • /img / 2_layers_pcb_simple_panel_fr4_tg150_enig_2u_iso_9001_certified-94.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817143604_954.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817143616_982.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817143624_147.jpg
  • /upfile / 2018/08/21 / 20180821150000_145.jpg

2-Lapisan PCB Japanese Panel FR4 Tg150 ENIG 2u "ISO 9001 certified

Minimal Order Quantity:

1 PCS

price:

Adhedhasar Gerber

Details Packaging:

Vacuum paket,20pnl / tas

delivery Wektu:

5 dina

Syarat-syarat pembayaran:

TT Transfer / paypal / Western Union / DDU

Kemampuan sumber:

10000+

Panggonan Asal:

China

Jeneng merek:

WMDPCB

Panggil model:

2 lapisan Papan kaku

Certification:

ISO 9001

 

Koleksi:

2lapisan

Size Board:

130*130mm / 4up

Flammability:

V0

materi basa:

FR4 TG150

Liquid Photo-imaginable (LPI):

ijo

proses perawatan lumahing:

Immerision emas

aplikasi:

Consumer Electronics

Koleksi Material:

kaku

Material:

fiberglass Epoxy, FR4

Brand:

wmdpcb

lapisan:

2lapisan

Papan kekandelan:

1.6mm

rampung Tembaga:

1OZ

Min.Line Jembar / Space:

NA  

Fitur Technical:

2Lapisan kecemplung emas

Minimal Size Lubuk:

NA

Index nelusuri Comparative:

CTI 175V

Suhu kaca Transition:

Tg 150 ℃

Suhu Max Operation:

100℃

bosok suhu

Td 335

2 Lapisan Japanese papat Panel FR4 Tg150 Material, Kekandelan punika 1.6mm±0.1mm, Tembaga kekandelan punika 1oz, Perawatan lumahing punika ENIG 2u” mesin kita ngidini kita éling sirkuit dicithak saka macem-macem, dimensi lan bahan, uga Performing tes electrical kanggo verifikasi kinerja. Iku ok kanggo produksi seri Single sirkuit pasuryan, pindho sisi, Multilayer. WMD wis darmabakti kanggo terus-terusan Ngapikake kualitas produk lan layanan. PCBs kita sing dibangun kanggo ketemu specifications client`s ing wektu sing padha njaga kualitas dhuwur saka workmanship lan pengawasan.

Boards kita bisa digunakake kanggo komunikasi, aerospace, keamanan, IT, komputer, medical peralatan, militèr, daya elektronik lan Industri kontrol. Semiconductor.

produk kualitas top, layanan banget, reregan competitive lan ing layang wektu.