EN

Fast Prototype PCB

Home » Products » Fast Prototype PCB

  • /img / 4_layers_pcb_quickturn_pcb_two_types_in_one_panel_fr4_material_enig_2u_fast_delivery_hole_copper_25um-42.jpg
  • /upfile / 2018/08/16 / 20180816102953_978.jpg
  • /upfile / 2018/08/16 / 20180816103003_287.jpg
  • /upfile / 2018/08/16 / 20180816103010_821.jpg
  • /upfile / 2018/08/21 / 20180821170607_641.jpg

4 Lapisan PCB Quickturn PCB rong jinis ing siji panel FR4 Material ENIG 2u "25um Delivery Fast bolongan tembaga

Minimal Order Quantity:

1 PCS

price:

Adhedhasar Gerber

Details Packaging:

Vacuum paket,10pnl / tas

delivery Wektu:

6 dina

Syarat-syarat pembayaran:

TT Transfer / paypal / Western Union / DDU

Kemampuan sumber:

10000

Panggonan Asal:

China

Jeneng merek:

WMDPCB

Panggil model:

4 lapisan Papan kaku

Certification:

ISO 9001

 

Koleksi:

4 lapisan

Size Board:

225*144MM / 1panel

Flammability:

V0

materi basa:

FR4 TG140

Liquid Photo-imaginable (LPI):

ijo

proses perawatan lumahing:

ENIG 2u”

aplikasi:

Komunikasi Elektronik

Koleksi Material:

kaku

Material:

fiberglass Epoxy, FR4

Brand:

wmdpcb

lapisan:

4lapisan

Papan kekandelan:

1.6mm

rampung Tembaga:

1/1/1/1OZ

Min.Line Jembar / Space:

4/4mil   

Fitur Technical:

4 Lapisan ENIG 2u”

Minimal Size Lubuk:

0.2mm

Index nelusuri Comparative:

CTI 175V

Suhu kaca Transition:

Tg 140 ℃

Suhu Max Operation:

100℃

bosok suhu

Td 335

4 Lapisan Papan ENIG. Base Material punika FR4 Tg140. 1.6mm±0.13mm Papan kekandelan. Kecemplung emas karo AU 2u” NI 200U ",  ana 2 designs ing siji panel. fitur punika 4 lapisan karo perawatan lumahing ENIG. Kang utamané dipigunakaké ing Komunikasi Elektronik. PCB Majelis Produsen, PCB Designer Online, Boards Circuit Murah. We kudu materi FR4, Rogers, Arlon, Nelco, Taconic, Teflon, Cem-1, Cem-3, aluminium, Papan PG HIGH, High CTI,
Papan Bare ,Papan lentur ,flex-kaku Papan lan ing. Mugi kita bisa  netepake kemitraan Win-Win Business karo sampeyan ---- kita pelanggan rego.

Boards kita bisa digunakake kanggo komunikasi, aerospace, keamanan, IT, komputer, medical peralatan, militèr, elektronik daya lan Industri kontrol. Semiconductor.

produk kualitas top, layanan banget, reregan competitive lan ing layang wektu.