EN

PG PCB dhuwur

Home » Products » PG PCB dhuwur

  • /img / 2_layers_pcb_high_tg_board_black_ink_236mm_thick_board_quickturn_pcb_fr4_tg180_material_hasl_lead_free_fast_delivery-44.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817111115_659.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817111123_709.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817111129_653.jpg
  • /upfile / 2018/08/22 / 20180822092948_101.jpg

2 Lapisan PCB High PG Papan Ink 2.36mm Black Papan nglukis Quickturn PCB FR4 TG180 Material HASL mimpin free Fast Delivery

Minimal Order Quantity:

1 PCS

price:

Adhedhasar Gerber

Details Packaging:

Vacuum paket,10pnl / tas

delivery Wektu:

5 dina

Syarat-syarat pembayaran:

TT Transfer / paypal / Western Union / DDU

Kemampuan sumber:

10000

Panggonan Asal:

China

Jeneng merek:

WMDPCB

Panggil model:

2 lapisan Papan kaku

Certification:

ISO 9001

 

Koleksi:

2 lapisan

Size Board:

188*304.8MM / 4UP

Flammability:

V0

materi basa:

FR4 TG180

Liquid Photo-imaginable (LPI):

matte Black

proses perawatan lumahing:

LF HASL

aplikasi:

Komunikasi Elektronik

Koleksi Material:

kaku

Material:

fiberglass Epoxy, FR4

Brand:

wmdpcb

lapisan:

2lapisan

Papan kekandelan:

2.36mm

rampung Tembaga:

1/1OZ

Min.Line Jembar / Space:

4/4mil   

Fitur Technical:

2L TG180 2.36mm 2oz ink ireng

Minimal Size Lubuk:

0.2mm

Index nelusuri Comparative:

CTI 175V

Suhu kaca Transition:

Tg 180 ℃

Suhu Max Operation:

100℃

bosok suhu

Td 335

2 Lapisan Papan nglukis PG dhuwur. Base Material punika FR4 Tg180. 2.36mm Papan kekandelan. LF HASL,  2oz coper, Matte soldermask ireng kanggo loro sisih. fitur punika 2 lapisan Papan PG dhuwur, karo kekandelan 2.36mm lan 2oz tembaga. Kang utamané dipigunakaké ing Komunikasi Elektronik. PCB Majelis Produsen, PCB Designer Online, Boards Circuit Murah. We kudu materi FR4, Rogers, Arlon, Nelco, Taconic, Teflon, Cem-1, Cem-3, aluminium, Papan PG HIGH, High CTI,
Papan Bare ,Papan lentur ,flex-kaku Papan lan ing. Mugi kita bisa  netepake kemitraan Win-Win Business karo sampeyan ---- kita pelanggan rego.

Boards kita bisa digunakake kanggo komunikasi, aerospace, keamanan, IT, komputer, medical peralatan, militèr, daya elektronik lan Industri kontrol. Semiconductor.

produk kualitas top, layanan banget, reregan competitive lan ing layang wektu.