EN

PCB prasaja

Home » Products » PCB prasaja

  • /img / 2_layers_2oz_pcb_2_layers_standard_pcb_enig_1_mill_plating_inside_the_holes_no_x_out-16.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817134108_434.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817134117_473.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817134134_856.jpg
  • /upfile / 2018/08/22 / 20180822100642_667.jpg

2 Lapisan 2oz PCB 2-lapisan Standard PCB ENIG 1 pabrik plating nang bolongan ora ana X-OUT

Minimal Order Quantity:

1 PCS

price:

Adhedhasar Gerber

Details Packaging:

Vacuum paket,20pnl / tas

delivery Wektu:

5 dina

Syarat-syarat pembayaran:

TT Transfer / paypal / Western Union / DDU

Kemampuan sumber:

10000+

Panggonan Asal:

China

Jeneng merek:

WMDPCB

Panggil model:

2lapisan Papan kaku

Certification:

ISO 9001

 

Koleksi:

2lapisan

Size Board:

97*120mm / 10pcs

Flammability:

V0

materi basa:

FR4

Liquid Photo-imaginable (LPI):

Green

proses perawatan lumahing:

ENIG 1U " 

aplikasi:

Home Aplikasi

Koleksi Material:

kaku

Material:

fiberglass Epoxy, FR4

Brand:

WMDPCB

lapisan:

2lapisan

Papan kekandelan:

1.6mm

rampung Tembaga:

2OZ

Min.Line Jembar / Space:

NA  

Fitur Technical:

2Lapisan Board Gold

Minimal Size Lubuk:

NA

Index nelusuri Comparative:

CTI 175V

Suhu kaca Transition:

Tg 135 ℃

Suhu Max Operation:

100℃

bosok suhu

Td 335

2 Lapisan PCB Standard bisa digunakake ing Home Aplikasi, Lumahing Perawatan iku ENIG , Rampung tembaga 2oz, Kekandelan punika 1.6mm±10% , Material iki FR4, Tg135. X-metu wis ora dileksanakake, 25um tembaga bolongan. Quality Assurance punika unsur tombol minangka produsen PCB paling, Kanggo kabeh Boards kita, kita kudu UL Certified, ISO 9001, Konsisten karo requirement UL lan IPC, 100% Test Listrik, 100% visual pengawasan (kalebu saklapan & mriksa corak), pengawasan dimensi, Microsection, solderability Test, lan kabeh testing PCB liyane kasedhiya marang panyuwunan.

Boards kita bisa digunakake kanggo komunikasi, aerospace, keamanan, IT, komputer, medical peralatan, militèr, daya elektronik lan Industri kontrol. Semiconductor.

produk kualitas top, layanan banget, reregan competitive lan ing layang wektu.