EN

Multilayer PCB

Home » Products » Multilayer PCB

  • /img / 4_layers_multilayer_pcb_high_tg_pcb_tg_170_material_enig_treatment_and_10mm_board_thick_ipc_a_600_quality_and_manufacturing_standard_ul_approval_rating_94v_0-77.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817144314_401.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817144321_509.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817144337_410.jpg
  • /upfile / 2018/08/21 / 20180821145749_237.jpg

4 Lapisan Multilayer PCB High Tg PCB PG 170 materi perawatan ENIG lan 1.0mm nglukis Papan IPC-A-600 Quality lan Manufacturing Standard UL persetujuan Rating 94V-0

Minimal Order Quantity:

1 PCS

price:

Adhedhasar Gerber

Details Packaging:

Vacuum paket,10pnl / tas

delivery Wektu:

6 dina

Syarat-syarat pembayaran:

TT Transfer / paypal / Western Union / DDU

Kemampuan sumber:

10000+

 

Panggonan Asal:

China

Jeneng merek:

WMDPCB

Panggil model:

4 lapisan Papan kaku

Certification:

ISO 9001

 

Koleksi:

4lapisan

Size Board:

212*250mm / 15up

Flammability:

V0

materi basa:

FR4 TG170

Liquid Photo-imaginable (LPI):

ijo

proses perawatan lumahing:

ENIG 1U”

aplikasi:

Consumer Electronics

Koleksi Material:

kaku

Material:

fiberglass Epoxy, FR4

Brand:

wmdpcb

lapisan:

4lapisan

Papan kekandelan:

1.0mm

rampung Tembaga:

1/1/1/1OZ

Min.Line Jembar / Space:

NA  

Fitur Technical:

4Lapisan standar rancangan TG170

Minimal Size Lubuk:

NA

Index nelusuri Comparative:

CTI 175V

Suhu kaca Transition:

Tg 170 ℃

Suhu Max Operation:

100℃

bosok suhu

Td 335

 

Iki Papat lapisan Multilayer PCB, Tg PCB dhuwur. Perawatan lumahing punika ENIG 1U, Rampung tembaga 1oz, kekandelan punika 1.0 mm ± 10 % , Material iki FR4, Tg170. Fitur punika Miltilayer High PG PCB.  "Aktifake cepet" (1 day – 5 dina) kemampuan kanggo rancangan utawa wis produksi syarat, Single / Double Boards Sided bisa dibangun ing ing 12 jam! Kualitas single, pindho lan multi-dilapisi dicithak Produksi papan sirkuit. Prototype liwat jumlah produksi volume dhuwur. Ora jumlahe minimal dibutuhake. UL diakoni dicithak Produsèn papan sirkuit, Ngrampungake testing electrical Papan gundhul. 

Boards kita bisa digunakake kanggo komunikasi, aerospace, keamanan, IT, komputer, medical peralatan, militèr, daya elektronik lan Industri kontrol. Semiconductor.

 produk kualitas top, layanan banget, reregan competitive lan ing layang wektu.