EN

Khusus Technique PCB

Home » Products » Khusus Technique PCB

  • /img / 2_layers_immersion_silver_pcb_matte_green_solder_resist_gerber_or_odb ___ ipc_class_ii_standard_two_layer_board-46.jpg
  • /upfile / 2018/08/16 / 20180816093022_756.jpg
  • /upfile / 2018/08/16 / 20180816093034_130.jpg
  • /upfile / 2018/08/16 / 20180816093044_722.jpg
  • /upfile / 2018/08/18 / 20180818102849_325.jpg
  • /upfile / 2018/08/21 / 20180821164630_470.jpg

2 lapisan kecemplung salaka PCB Matte ijo solder nolak Gerber utawa ODB IPC kelas II Standard Two lapisan Papan

Minimal Order Quantity:

1 PCS

price:

Adhedhasar Gerber

Details Packaging:

Vacuum paket,10pcs / tas

delivery Wektu:

5 dina

Syarat-syarat pembayaran:

TT Transfer / paypal / Western Union / DDU

Kemampuan sumber:

10000+

Panggonan Asal:

China

Jeneng merek:

WMDPCB

Panggil model:

2 lapisan Papan kaku

Certification:

ISO 9001

 

Koleksi:

2lapisan

Size Board:

99*58.9mm / 1up

Flammability:

V0

materi basa:

FR4 TG140

Liquid Photo-imaginable (LPI):

matte Green

proses perawatan lumahing:

salaka kecemplung

aplikasi:

aplikasi Ngarep

Koleksi Material:

kaku

Material:

fiberglass Epoxy, FR4

Brand:

wmdpcb

lapisan:

2lapisan

Papan kekandelan:

1.6mm

rampung Tembaga:

1OZ

Min.Line Jembar / Space:

NA  

Fitur Technical:

2Lapisan Rampung Immersion perak

Minimal Size Lubuk:

NA

Index nelusuri Comparative:

CTI 175V

Suhu kaca Transition:

Tg 140 ℃

Suhu Max Operation:

100℃

bosok suhu

Td 335

 

2 Lapisan Fitur PCB Prototype iki kecemplung perak, Soldermask punika matte ijo. Perawatan lumahing iku kecemplung perak, Rampung tembaga 1oz, Kekandelan punika 1.6mm, Material iki FR4. Ngembangaken PCB Prototype nawakake cepet, pilihan biaya-efektif kanggo njupuk desain saka konsep kanggo produksi, nalika minimalake sawetara saka risiko gadhah layanan PCB Standard. Minangka Produsèn PCB anjog kualitas kaku, Kaku-Flex, lan PCBs Multilayer, kita setya nyediakake kita pelanggan paling majeng dicithak Circuit Boards, kualitas lan support engineering kasedhiya

Boards kita bisa digunakake kanggo komunikasi, aerospace, keamanan, IT, komputer, medical peralatan, militèr, daya elektronik lan Industri kontrol. Semiconductor.

produk kualitas top, layanan banget, reregan competitive lan ing layang wektu.