EN

Metal PCB Based(IMS)

Home » Products » Metal PCB Based(IMS)

  • /img / 1_layer_pcb_single_aluminum_base_plate_10mm_enig-98.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817132905_337.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817132911_614.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817132919_768.jpg
  • /upfile / 2018/08/22 / 20180822100125_837.jpg

1-Lapisan PCB Single Aluminium Base Plate 1.0MM ENIG

Minimal Order Quantity:

1 PCS

price:

Adhedhasar Gerber

Details Packaging:

Vacuum paket,20pnl / tas

delivery Wektu:

5 dina

Syarat-syarat pembayaran:

TT Transfer / paypal / Western Union / DDU

Kemampuan sumber:

10000+

Panggonan Asal:

China

Jeneng merek:

WMDPCB

Panggil model:

1 lapisan Aluminium adhedhasar

Certification:

ISO 9001

 

Koleksi:

1 lapisan

Size Board:

200*170mm / 1pnl

Flammability:

V0

materi basa:

aluminium

Liquid Photo-imaginable (LPI):

putih

proses perawatan lumahing:

ENIG

aplikasi:

LED

Koleksi Material:

kaku

Material:

aluminium landasan

Brand:

wmdpcb

lapisan:

1lapisan

Papan kekandelan:

1.0mm

rampung Tembaga:

1OZ

Min.Line Jembar / Space:

NA

Fitur Technical:

1Lapisan Aluminium landasan

Minimal Size Lubuk:

NA

doyo dielektrik:

1.0 W / Mk

Single Layer aluminium PCB Papan Bare, 1.0kekandelan MM Board, ENIG. topeng putih Silkscreen ireng.  WMD ngalami ing produksi Circuit Boards dicithak ing bagian ngisor logam anyar kayata aluminium lan tembaga, penting kanggo termal doyo paling luweh, mangkono saéngga mesin banget gampang lan Déwan saka macem-macem komponen daya.  Panggunaan bagian logam iki digabungake karo nggunakake teknologi IMS (Terisolasi Metal Landasan) sing sing support logam terisolasi ditondoi dening basa logam dissipative panas; a insulator dielektrik lan lapisan tembaga konduktif.

Boards kita bisa digunakake kanggo komunikasi, aerospace, keamanan, IT, komputer, medical peralatan, militèr, daya elektronik lan Industri kontrol. Semiconductor.

produk kualitas top, layanan banget, reregan competitive lan ing layang wektu.