EN

PCB prasaja

Home » Products » PCB prasaja

  • /img / 2_layer_10mm_immersion_gold_blue_legend_led_pcb_board_online_pcb.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817134353_558.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817134400_416.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817134408_579.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817134416_311.jpg

2 lapisan 1.0MM Immersion Gold Blue Katrangan Led PCB Board Online PCB

Minimal Order Quantity:

1 PCS

price:

Adhedhasar Gerber

Details Packaging:

Vacuum paket,20pnl / tas

delivery Wektu:

5 dina

Syarat-syarat pembayaran:

TT Transfer / paypal / Western Union / DDU

Kemampuan sumber:

10000+

Panggonan Asal:

China

Jeneng merek:

WMDPCB

Panggil model:

2 lapisan Papan kaku

Certification:

ISO 9001

 

Koleksi:

2lapisan

Size Board:

187*315mm / 10up

Flammability:

V0

materi basa:

FR4 TG140

Liquid Photo-imaginable (LPI):

PUTIH

proses perawatan lumahing:

Immerision Gold

aplikasi:

Consumer Electronics

Koleksi Material:

kaku

Material:

fiberglass Epoxy, FR4

Brand:

WMDPCB

lapisan:

2lapisan

Papan kekandelan:

1.0mm

rampung Tembaga:

1OZ

Min.Line Jembar / Space:

NA  

Fitur Technical:

2Lapisan Blue Katrangan

Minimal Size Lubuk:

NA

Index nelusuri Comparative:

CTI 175V

Suhu kaca Transition:

Tg 140 ℃

Suhu Max Operation:

100℃

bosok suhu

Td 335

2 Lapisan FR4 PCB, Papan Bare. Base Material punika FR4 Tg140. 1.0mm±0.1mm Papan kekandelan. Kecemplung Perawatan lumahing Gold. Fitur Technical punika Blue legenda. Pindho sisi Circuit Boards dicithak sing produk kang nuduhake owahan saka turnover WMD'S wis dikembangaké. Biasane seri cilik sing dikirim ing 5 dina lan Produksi rata-rata ing 8-9days, The sirkuit bisa duwe kabeh jinis finish lumahing, saka HAL tradisional kanggo Nikel / Gold, reaksine, Silver etc.Normally lagi digawe karo fiberglass FR4, nanging bahan uga luwih murah kaya Cem utawa luwih gedhe-gedhe technical kaya Teflon bisa digunakake.

Boards kita bisa digunakake kanggo komunikasi, aerospace, keamanan, IT, komputer, medical peralatan, militèr, daya elektronik lan Industri kontrol. Semiconductor.

produk kualitas top, layanan banget, reregan competitive lan ing layang wektu.