EN

PG PCB dhuwur

Home » Products » PG PCB dhuwur

  • /img / 2_layer_fr4_tg170_blue_board_enig_finish_15oz_copper_pcb_min_hole_wall_copper_25um_ul_listed_ipc_guidelines-52.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817113643_711.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817113655_908.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817113701_602.jpg
  • /upfile / 2018/08/22 / 20180822094642_663.jpg

2 lapisan FR4 TG170 Blue Board ENIG rampung 1.5oz tembaga PCB Min wall bolongan tembaga 25um UL pedoman IPC Listed

Minimal Order Quantity:

1 PCS

price:

Adhedhasar Gerber

Details Packaging:

Vacuum paket,10pcs / tas

delivery Wektu:

5 dina

Syarat-syarat pembayaran:

TT Transfer / paypal / Western Union / DDU

Kemampuan sumber:

10000+

Panggonan Asal:

China

Jeneng merek:

WMDPCB

Panggil model:

2 lapisan Papan kaku

Certification:

ISO 9001

 

Koleksi:

2lapisan Papan kaku

Size Board:

96.2*52.2mm / 1pcs

Flammability:

V0

materi basa:

FR4 TG170

Liquid Photo-imaginable (LPI):

Blue

proses perawatan lumahing:

ENIG

aplikasi:

Consumer Electronics

Koleksi Material:

kaku

Material:

fiberglass Epoxy, FR4

Brand:

wmdpcb

lapisan:

2lapisan

Papan kekandelan:

1.6mm

rampung Tembaga:

1.5/1.5OZ

Min.Line Jembar / Space:

NA  

Fitur Technical:

2Lapisan materi Blue Ink High PG

Minimal Size Lubuk:

NA

Index nelusuri Comparative:

CTI 175V

Suhu kaca Transition:

Tg 170 ℃

Suhu Max Operation:

100℃

bosok suhu

Td 335

2 Lapisan dhuwur PG PCB, Material iki FR4 Tg170, kekandelan punika 1.6 mm ± 0.13 mm , Rampung Tembaga 1,5 / 1.5oz, Lumahing Perawatan iku ENIG, Blue soldermack loro sisih, lan legenda putih. fitur punika PG 170 materi lan ENIG Rampung.  Kita bisa nindakake akeh rampung,  Hot air leveled solder (timah / timbal lan timbal solder free), Electroless Emmersion nikel / kecemplung emas,plating emas Hard,tab Gold, Kecemplung Silver., Carbon lan resistive ink. topeng Peelable. driji ENIG Plus Gold ing perawatan lumahing normal.
WMD pabrik adhedhasar pedoman IPC lan tundhuk karo ISO-9001-2008 lan standar RoHS.

Boards kita bisa digunakake kanggo komunikasi, aerospace, keamanan, IT, komputer, medical peralatan, militèr, daya elektronik lan Industri kontrol. Semiconductor.

produk kualitas top, layanan banget, reregan competitive lan ing layang wektu.