EN

Fast Prototype PCB

Home » Products » Fast Prototype PCB

  • /img / 1_layer_fr4_black_board_with_10mm_thick_1oz_copper_gerber_or_odb ___ lf_hasl_hot_air_solder_leveling_ipc_class_ii_standard_one_layer_board-23.jpg
  • /upfile / 2018/08/16 / 20180816101324_390.jpg
  • /upfile / 2018/08/16 / 20180816101330_192.jpg
  • /upfile / 2018/08/16 / 20180816101338_455.jpg
  • /upfile / 2018/08/21 / 20180821170405_213.jpg

1 lapisan FR4 Papan ireng karo 1.0mm nglukis 1oz tembaga Gerber utawa ODB LF HASL Hot-Air Solder Leveling IPC kelas II Standar Papan siji lapisan

Minimal Order Quantity:

1 PCS

price:

Adhedhasar Gerber

Details Packaging:

Vacuum paket,10pnl / tas

delivery Wektu:

4 dina

Syarat-syarat pembayaran:

TT Transfer / paypal / Western Union / DDU

Kemampuan sumber:

10000+

Panggonan Asal:

China

Jeneng merek:

WMDPCB

Panggil model:

1 lapisan Papan kaku

Certification:

ISO 9001

 

Koleksi:

1lapisan

Size Board:

199.7*108mm / 5up

Flammability:

V0

materi basa:

FR4 TG135

Liquid Photo-imaginable (LPI):

Black

proses perawatan lumahing:

HASL LF

aplikasi:

aplikasi Ngarep

Koleksi Material:

kaku

Material:

fiberglass Epoxy, FR4

Brand:

wmdpcb

lapisan:

1lapisan

Papan kekandelan:

1.0mm

rampung Tembaga:

1OZ

Min.Line Jembar / Space:

NA  

Fitur Technical:

1Lapisan standar HASL LF

Minimal Size Lubuk:

NA

Index nelusuri Comparative:

CTI 175V

Suhu kaca Transition:

Tg 135 ℃

Suhu Max Operation:

100℃

bosok suhu

Td 335

1 Lapisan PCB Prototype. Fitur punika Ink ireng, Perawatan lumahing punika HASL LF, Rampung tembaga 1oz, Kekandelan punika 1.6mm, Material iki FR4. Ngembangaken PCB Prototype nawakake cepet, pilihan biaya-efektif kanggo njupuk desain saka konsep kanggo produksi, nalika minimalake sawetara saka risiko gadhah layanan PCB Standard. Minangka Produsèn PCB anjog kualitas kaku, Kaku-Flex, lan PCBs Multilayer, kita setya nyediakake kita pelanggan paling majeng dicithak Circuit Boards, kualitas lan support engineering kasedhiya

Boards kita bisa digunakake kanggo komunikasi, aerospace, keamanan, IT, komputer, medical peralatan, militèr, daya elektronik lan Industri kontrol. Semiconductor.

produk kualitas top, layanan banget, reregan competitive lan ing layang wektu.