EN

PCB Flexible

Home » Products » PCB Flexible

  • /img / 2_layer_flex_pcb_026mm_thick_osp_1oz_copper_pcb_with_white_soldermask-34.jpg
  • /upfile / 2018/08/16 / 20180816162508_727.jpg
  • /upfile / 2018/08/16 / 20180816162516_643.jpg
  • /upfile / 2018/08/16 / 20180816162523_519.jpg
  • /upfile / 2018/08/21 / 20180821172545_200.jpg

2 lapisan Flex PCB 0.26mm nglukis tembaga PCB OSP 1oz karo soldermask putih

Minimal Order Quantity:

1 Piece

price:

Adhedhasar Gerber

Details Packaging:

Vacuum paket, 50pcs / tas

delivery Wektu:

5 dina

Syarat-syarat pembayaran:

TT Transfer / paypal / Western Union / DDU

Kemampuan sumber:

10000

Panggonan Asal:

China

Jeneng merek:

WMDPCB

Panggil model:

2 lapisan Papan lentur

Certification:

ISO 9001

 

Koleksi:

Circuit Papan Flexible

Size Board:

108*17MM

Flammability:

V0

materi basa:

tembaga

Liquid Photo-imaginable (LPI):

putih

proses perawatan lumahing:

OSP

aplikasi:

Komunikasi lan Industrial

Koleksi Material:

Flex

Material:

Polymide

Brand:

wmdpcb

lapisan:

2lapisan

Papan kekandelan:

0.26mm

rampung Tembaga:

1OZ

Min.Line Jembar / Space:

6/6mil   

Fitur Technical:

2L Flex karo soldermask putih

Minimal Size Lubuk:

0.2mm

Flex PCB,  materi nggunakake Polymide, Rampung kekandelan Papan iku dadi 0.26mm±0.03mm, Aplikasi photo Cairan imageable solder mask putih kanggo loro-lorone saka Papan liwat tembaga Bare, Silkscreen ireng, permanen, Organic, non-konduktif ink. perawatan lumahing OSP, ukuran unit: 108 * 17mm, kapal minangka Piece siji, Fitur technical Papan lentur, OSP, 1oz tembaga, ukuran min.hole :0.2MM. prototipe siji cepet, sapisan dites, Produksi Volume dhuwur Ditampa. Kang utamané dipigunakaké kanggo Komunikasi lan Industrial. layang Express dening DHL, UPS, Fedex, TNT utawa cara kasebut transportasi, malah dening segara. produk kita sing digunakake dikenali dening kita pelanggan, Hubungi kita yen syarat.

Boards kita bisa digunakake kanggo komunikasi, aerospace, keamanan, IT, komputer, medical peralatan, militèr, daya elektronik lan Industri kontrol. Semiconductor.

produk kualitas top, layanan banget, reregan competitive lan ing layang wektu.