EN

Multilayer PCB

Home » Products » Multilayer PCB

  • /img / 6_layer_blind_board_immersion_gold_standard_ipc2_rohs_and_reach_compliant-31.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817143627_993.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817143636_537.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817143643_188.jpg
  • /upfile / 2018/08/21 / 20180821145917_919.jpg

6 lapisan Wuta Papan Immersion Standard Gold IPC2 RoHS lan tekan cecek

Minimal Order Quantity:

1 PCS

price:

Adhedhasar Gerber

Details Packaging:

Vacuum paket,20pnl / tas

delivery Wektu:

5 dina

Syarat-syarat pembayaran:

TT Transfer / paypal / Western Union / DDU

Kemampuan sumber:

10000+

 

Panggonan Asal:

China

Jeneng merek:

WMDPCB

Panggil model:

6 lapisan Papan kaku

Certification:

ISO 9001

 

Koleksi:

6lapisan

Size Board:

184*166mm / 2up

Flammability:

V0

materi basa:

FR4 TG140

Liquid Photo-imaginable (LPI):

ijo

proses perawatan lumahing:

Immerision Gold

aplikasi:

Consumer Electronics

Koleksi Material:

kaku

Material:

fiberglass Epoxy, FR4

Brand:

WMDPCB

lapisan:

6lapisan

Papan kekandelan:

1.6mm

rampung Tembaga:

1/1/1/1/1/1OZ

Min.Line Jembar / Space:

NA  

Fitur Technical:

6Lapisan Wuta Vias

Minimal Size Lubuk:

NA

Index nelusuri Comparative:

CTI 175V

Suhu kaca Transition:

Tg 140 ℃

Suhu Max Operation:

100℃

bosok suhu

Td 335

 

6 Lapisan FR4 Material kekandelan punika 1.6mm±0.1mm, Tembaga kekandelan punika 1OZ, Perawatan lumahing iku kecemplung Gold. Papan Wuta L1-L2, L5-L6.  Vias Wuta sing ditetepake minangka sing vias sing miwiti ing lapisan njaba nanging siksa ing lapisan utama. Wuta vias bantuan kanggo nyimpen real estate PCB dening saéngga fitur lan garis bakal dirancang ndhuwur utawa ing ngisor iki wong tanpa nggawe sambungan. Multilayer Circuit Boards dicithak Occupy bagean penting pasar PCB, kalebu sampling lan wis seri produksi, lan WMD bisa éling sirkuit Multilayer karo Wuta / vias disarèkaké.

Boards kita bisa digunakake kanggo komunikasi, aerospace, keamanan, IT, komputer, medical peralatan, militèr, daya elektronik lan Industri kontrol. Semiconductor.

produk kualitas top, layanan banget, reregan competitive lan ing layang wektu.