EN

Fast Prototype PCB

Home » Products » Fast Prototype PCB

  • /img / 4_fr4_layers_pcb_enig_1u_prototype_pcb_fast_delivery.jpg
  • /upfile / 2018/08/16 / 20180816083614_323.jpg
  • /upfile / 2018/08/16 / 20180816083622_253.jpg
  • /upfile / 2018/08/16 / 20180816083629_849.jpg
  • /upfile / 2018/08/21 / 20180821162828_832.jpg

4 FR4 Lapisan PCB ENIG 1U "Rancangan PCB delivery Fast

Minimal Order Quantity:

1 PCS

price:

Adhedhasar Gerber

Details Packaging:

Vacuum paket,20pnl / tas

delivery Wektu:

6 dina

Syarat-syarat pembayaran:

TT Transfer / paypal / Western Union / DDU

Kemampuan sumber:

10000+

Panggonan Asal:

China

Jeneng merek:

WMDPCB

Panggil model:

4 lapisan Papan kaku

Certification:

ISO 9001

 

Koleksi:

4 lapisan

Size Board:

176*147mm / 10up

Flammability:

V0

materi basa:

FR4 TG135

Liquid Photo-imaginable (LPI):

ijo

proses perawatan lumahing:

ENIG 1U”

aplikasi:

Electronics Products

Koleksi Material:

kaku

Material:

fiberglass Epoxy, FR4

Brand:

wmdpcb

lapisan:

4lapisan

Papan kekandelan:

1.5mm

rampung Tembaga:

1/1/1/1OZ

Min.Line Jembar / Space:

NA  

Fitur Technical:

4prototipe Layer

Minimal Size Lubuk:

NA

Index nelusuri Comparative:

CTI 175V

Suhu kaca Transition:

Tg 135 ℃

Suhu Max Operation:

100℃

bosok suhu

Td 335

4 Lapisan Papan Bare. Base Material punika FR4 Tg135. Kekandelan lumahing punika 1.5mm±0.1Papan mm ing Rampung. Perawatan iku ENIG 1U ". Kang utamané dipigunakaké ing Electronics Products. We are a partner strategis kanggo nyediakke pasar global kabèh. We sing fokus ing marem kabutuhan kita pelanggan. ing kualitas lan linuwih produk kita , sarta kasenengan saka wates layang aspèk diferensial kita perusahaan.

Boards kita bisa digunakake kanggo komunikasi, aerospace, keamanan, IT, komputer, medical peralatan, militèr, daya elektronik lan Industri kontrol. Semiconductor.

produk kualitas top, layanan banget, reregan competitive lan ing layang wektu.