EN

Fast Prototype PCB

Home » Products » Fast Prototype PCB

  • /img / 4_copper_layers_pcb_prototypes_fr4_tg135_standard_ipc_2.jpg
  • /upfile / 2018/08/15 / 20180815211725_484.jpg
  • /upfile / 2018/08/15 / 20180815211734_662.jpg
  • /upfile / 2018/08/21 / 20180821162358_501.jpg

4 lapisan tembaga PCB prototype FR4 TG135 Standard IPC 2

Minimal Order Quantity:

1 PCS

price:

Adhedhasar Gerber

Details Packaging:

Vacuum paket,20pnl / tas

delivery Wektu:

6 dina

Syarat-syarat pembayaran:

TT Transfer / paypal / Western Union / DDU

Kemampuan sumber:

10000+

Panggonan Asal:

China

Jeneng merek:

WMDPCB

Panggil model:

4 lapisan Papan kaku

Certification:

ISO 9001

 

Koleksi:

4 lapisan

Size Board:

135*150mm / 1up

Flammability:

V0

materi basa:

FR4 TG135

Liquid Photo-imaginable (LPI):

ijo

proses perawatan lumahing:

ENIG

aplikasi:

Equipment keamanan

Koleksi Material:

kaku

Material:

fiberglass Epoxy, FR4

Brand:

wmdpcb

lapisan:

4lapisan

Papan kekandelan:

1.60mm

rampung Tembaga:

1OZ

Min.Line Jembar / Space:

5/5mil  

Fitur Technical:

Standard 4 lapisan

Minimal Size Lubuk:

0.25mm

Index nelusuri Comparative:

CTI 175V

Suhu kaca Transition:

Tg 135 ℃

Suhu Max Operation:

100℃

bosok suhu

Td 335

 

 materi FR-4 Papan, 1.6kekandelan mm, Greem Liquid Photo-Imageable Solder Mask, Silkscreen putih, Rampung outlayer bobot tembaga 0.5oz,Rampung innerlayer bobot tembaga 1 oz, min. Trace / Spasi 5 mil; Lumahing perawatan ENIG (Electroless Nikel / Gold), ENIG-Electroless Nickle / Kecemplung Gold-RoHS,   Multi Lapisan PCB duwe liyane lapisan saka pindho sisih PCB, wis akeh sirkuit lapisan antarane Top sisih lan sisih ngisor saka PCB lan uga saben lapisan bisa nyambung karo liwat PTH (Dilapisi Liwat Lubuk), jinis iki luwih rumit tinimbang pindho sisih PCB.

Boards kita bisa digunakake kanggo komunikasi, aerospace, keamanan, IT, komputer, peralatan medical, militèr, elektronik daya lan kontrol industri. Semiconductor.

produk kualitas top, layanan banget, reregan competitive lan ing layang wektu.